DaVinci Resolve koulutus ja kurssit

Mixtumin järjestämä DaVinci Resolve -velhon peruskurssi on täydellinen koulutus henkilöille, jotka haluavat oppia Blackmagic DaVinci Resolve -ohjelman peruskäytön. Kurssi sopii kaikille videoiden editoimisesta ja muokkaamisesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat ottaa tämän erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen ohjelman perusteet hyvin haltuun.

DaVinci Resolve -velhon peruskurssilla opit ymmärtämään ja käyttämään sovellusta sekä saat valmiuden ohjelman käyttöön ja omien videotuotantojen toteuttamiseen. Koulutuksessa on pitkän linjan videokouluttaja ja kurssilla saa mukaan myös kattavan DaVinci Resolve -opaskirjan. Kurssilaisille riittää ohjelman ilmaisversio, mutta voit osallistua halutessasi myös maksullisella Studio-versiolla.

Mikäli DaVinci Resolven perusteet ovat sinulle jo tuttuja ja kaipaat syventävää koulutusta erityisesti Studio-versiosta tai jostain tietystä asiasta tai ominaisuudesta, kannattaa ottaa yhteyttä Mixtumiin ja pyytää tarjous omasta räätälöidystä yksityiskoulutuksesta.

DaVinci Resolve -velhon peruskurssi

Blackmagic DaVinci Resolve koulutus ja kurssit

DaVinci Resolve -velhon peruskurssi sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. DaVinci Resolve -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ja näppäinkomentoja ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssilla käytetään ilmaiseksi saatavilla olevaa DaVinci Resolve ohjelmaversiota. Voit kuitenkin osallistua kurssille myös maksullisella DaVinci Resolve Studio -versiolla.
  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset DaVinci Resolve -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös hieman äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös jonkin verran video- ja äänitehosteisiin, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.

Tulevat DaVinci Resolve -kurssit

Mixtum järjestää DaVinci Resolve -aiheisia perus- ja jatkokursseja tasaiseen tahtiin. Velhon kurssit ovat suorastaan ylivoimaiset hinta-laatu-suhteeseen nähden. Alapuolelta näet kaikki tulossa olevat avoimet kurssit. Mikäli sopivia kursseja ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla, ota yhteyttä Mixtumin yhteydenottolomakkeen avulla tai pyydä tarjous omasta räätälöidystä yksityiskoulutuksesta

Lue lisää

BlackMagic DaVinci Resolve velhon peruskurssi 27-28.6.2024

Kesäkuussa 2024 etänä järjestettävä BlackMagic DaVinci Resolve -velhon peruskurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestet…

Lue lisää

BlackMagic DaVinci Resolve velhon peruskurssi 31.10-1.11.2024

Blackmagic Design DaVinci Resolve -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-muotoisena siten, ett…

DaVinci Resolve koulutuspalautteita

Mixtum järjestää Suomen parhaat IT-koulutukset aiheesta kuin aiheesta yli 20 vuoden koulutuskokemuksella ja vielä pidemmällä sovellusten käyttökokemuksella. Alla on kurssilaisten antamia palautteita ja lisää koulutuspalautteita löydät Mixtumin kotisivuilta.


Kiitos loistavasta ja innostavasta koulutuksesta. En ole pitkään aikaan ollut yhtä laadukkaassa ja hyvin tehdyssä koulutuksessa. Koulutus oli tehokasta, selkeää ja jouheasti etenevää! Ohjelmasta oli saatu keskeiset elementit hyvin esiin ja työnkulkua helpottavia asioita tuli runsaasti esiin. Aikataulutus piti hyvin, sovitut asiat ja vähän bonuksiakin saatiin! Kouluttajan (Pasi Kainulainen) rauhallinen, mutta hyvä tempo teki vaikeatkin asiat helpon tuntuisiksi.

Heikki Kuisma, Digihessu Oy

Hyvin oppi käyttämään DaVinci Resolve -ohjelmistoa videoeditointiin ja samalla sai vielä vinkkejä sisällön luomiseen ja hallintaan! Olin vähän laiska enkä jaksanut nostaa läppäriä kotikoneen viereen, että olisin saanut opetuksen yhdelle näytöllä ja harjoittelun toiselle. Vaikka oli 27 tuuman 4K monitori, niin kahdesta erillisestä näytöstä olisi ollut hyötyä etäkoulutuksessa.

Mikko J. Salminen

Julkaisuun liitetyt avainsanat

davinci resolve jatkokurssi koulutus kurssit peruskurssi